Camera Tripla

Camera Tripla

Camera tripla de la Hotel Andre’s este o cameră dubla + pat suplimentar, o camera spațioasă și elegantă, ideală pentru cupluri cu copii. Camera este dotată cu doua paturi de o persoana confortabile + pat suplimentar, cu lenjerie de pat și perne moi pentru a asigura o odihnă odihnitoare și relaxantă. Pentru a asigura o odihnă liniștită, camera este izolată și are ferestre mari pentru a permite luminii naturale să intre în cameră. De asemenea, camera este dotată cu aer condiționat, pentru a oferi oaspeților un mediu confortabil și plăcut, chiar si intr-o zi torida de vara.

Camera tripla este prevazuta cu o baie privată cu duș sau cadă, care este dotată cu toate facilitățile necesare, inclusiv prosoape moi și articole de toaletă de calitate superioară, pentru a oferi oaspeților confortul de acasă.

Camera este dotată, de asemenea, cu un birou spațios, cu scaun ergonomic, pentru a oferi oaspeților un spațiu confortabil de lucru sau pentru a se pregăti pentru ocazii speciale. Camera are acces la internet Wi-Fi, astfel încât oaspeții să poată naviga pe internet în voie.

Camera tripla de la Hotel Andre’s are de asemenea, un mini-frigider, TV, aer conditionat, totul pentru a oferi oaspeților o experiență confortabilă și linistita.

Faclitati

Gratuit

Tarif:

450 lei

Pe noapte

Trmite rezervarea

Distribuie aceasta camera

Mai multe informatii

Galerie foto

Doresti mai multe detalii? Nu ezita, contacteaza-ne!

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea