Camera Double Matrimoniala

Camera Double Matrimoniala

Camera double matrimoniala de la Hotel Andre’s este o cameră spațioasă și elegantă, ideală pentru cupluri sau pentru oaspeții care doresc un spațiu mai mare de cazare. Camera este dotată cu un pat matrimonial confortabil, cu lenjerie de pat și perne moi pentru a asigura o odihnă odihnitoare și relaxantă. Pentru a asigura o odihnă liniștită, camera este izolată și are ferestre mari pentru a permite luminii naturale să intre în cameră. De asemenea, camera este dotată cu aer condiționat, pentru a oferi oaspeților un mediu confortabil și plăcut, chiar si intr-o zi torida de vara.

Camera double matrimoniala este prevazuta cu o baie privată cu duș sau cadă, care este dotată cu toate facilitățile necesare, inclusiv prosoape moi și articole de toaletă de calitate superioară, pentru a oferi oaspeților confortul de acasă.

Camera este dotată, de asemenea, cu un birou spațios, cu scaun ergonomic, pentru a oferi oaspeților un spațiu confortabil de lucru sau pentru a se pregăti pentru ocazii speciale. Camera are acces la internet Wi-Fi, astfel încât oaspeții să poată naviga pe internet în voie.

Camera double matrimoniala de la Hotel Andre’s are de asemenea, un mini-frigider, TV aer conditionat, totul pentru a oferi oaspeților o experiență confortabilă și linistita.

Faclitati

Gratuit

Tarif:

330 lei

Pe noapte

Trimite rezervarea

Distribuie aceasta camera

Mai multe informatii

Galerie foto

Doresti mai multe detalii? Nu ezita, contacteaza-ne!

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea

Trimite rezervarea